Sitat-ikon

It's rare to come across a technology supplier you have fun working with. Represent is one of the few!

Logosymbol GoogleGrafikk som viser 5 av 5 stjerner på Google-anmeldelser
5,0
Unacast
Thomas Walle
CEO
,
Unacast

Den ultimate utfordringen: Ny nettside med skreddersydd design og utvikling på 10 dager!

Les mer om prosjektet
No items found.
Sitat-ikon

Det er sjelden man kommer over en teknologisk leverandør man har det gøy å jobbe med. Represent er en av få! De leverte ny webside på rekordtid, meget punktlig og hjalp oss å forbedre den vi hadde med egne tanker og synspunkter. Jeg anbefaler dem på det sterkeste!

Logosymbol GoogleGrafikk som viser 5 av 5 stjerner på Google-anmeldelser
5,0
Unacast
Thomas Walle
CEO
,
Unacast

Et par år etter at vi designet en ny identitet og nettside for Unacast, kom de tilbake til oss med en "ekstrem utfordring". I forberedelsene til lanseringen av et nytt produkt hadde et tidligere 6 måneders forsøk på å få en ny nettside klar feilet. De trengte umiddelbar assistanse for å få en nettside klar på 10 dager.

Omfanget av prosjektet ville typisk bety en tidsramme på 2-3 måneder. Vi tok utfordringen, satt sammen et team på tre designere og utviklere, og jobbet i skift for å få nettsiden klar for lansering. Det bøy på mye morro og spennende interne utfordringer!

Tidlig i prosessen foreslo vi for Unacast at vi skulle implementere nettsiden i Webflow i stedet for Craft CMS som de hadde startet på for den nye nettsiden. Den ekstreme effektiviteten ved å jobbe i Webflow var den viktigste faktoren for å løse denne utfordringen i tide, uten å måtte røre kode i det hele tatt. Les mer om overgangen fra servere, kode og all hodepinen som følger med, til «no-code-epoken» (og hvorfor du sannsynligvis ikke bør bruke WordPress) i denne artikkelen.‍Om UnacastUnacast er en “Silicon Valley style” norsk oppstartsbedrift som kartlegger den fysiske verden gjennom sensordata, som Facebook gjorde i den digitale verden. Les mer om Unacast her.

Se alle prosjekter

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Portrait photo of Øyvind Østmo

Øyvind Østmo

Byråleder

+47 90138781 / [email protected]