Grafisk punkt.

Få en mye raskere nettside! Over 50% av besøkende på mobil forlater siden før den vises hvis lastetiden er over 3s.

Grafisk punkt.

Kom i gang med begrenset budsjett hvis du kan dekke bedriftens behov i nærmeste fremtid uten kode.

Grafisk punkt.

Veldig rimelig skybasert hosting og drift i verdensklasse som skalerer automatisk .

Store og smidige bedrifter velger Webflow
dropbox logoUnacast logoAutoStore logoDELL logoWebhuset logoKraft Bank logo
Sitat-ikon

Det er sjelden man kommer over en teknologisk leverandør man har det gøy å jobbe med. Represent er en av få! De leverte ny webside på rekordtid, meget punktlig og hjalp oss å forbedre den vi hadde med egne tanker og synspunkter. Jeg anbefaler dem på det sterkeste!

Logosymbol GoogleGrafikk som viser 5 av 5 stjerner på Google-anmeldelser
5,0
Thomas Walle
Thomas Walle
CEO
,
Unacast

Møt Webflow "no-code" websidebygger

Vi mener Webflow har "akkurat passe store byggeklosser" som gjør at vi kan bygge nettsider akkurat slik vi vil ha dem uten for mange restriksjoner. Motsetningen er plattformer som Squarespace som har "store byggeklosser" som det er vanskelig å endre på.

Animasjon og interaksjon i Webflow

Gode brukeropplevelser

Det er enkelt å bygge gode brukeropplevelser gjennom skreddersydd design, interaksjon og animasjon i Webflow. Vi jobber raskt i et visuelt grensesnitt.

Redigering i Webflow

Et enkelt CMS for redaktører

Vi setter opp innholdskolleksjoner i Webflow CMS der redaktøren enkelt kan legge til nye artikler, ansatte, o.l. Det er også mulig å redigere innhold visuelt direkte på websiden.

Webflow raskere enn WordPress

Overlegen ytelse og fart

God ytelse og lastetid er utrolig viktig for brukeropplevelse og hvordan Google rangerer nettstedet ditt. Med Webflow får vi ta del i en global teknisk infrastruktur i verdensklasse!

Automatisk generert kode i Webflow

Automatisert koding

Den mest åpenbare fordelen med "no-code" er at Webflow automatisk skriver koden i bakgrunnen. Vi sparer mye tid og penger på å slippe å forholde oss til kode i utviklingen.

La våre Webflow-eksperter hjelpe deg trygt i mål

De siste 20+ årene har vi i Represent utviklet webløsninger på alle tenkelige plattformer og teknologier. Vi har kjent på smerten som følger med gammeldagse plattformer som Wordpress, begrensningene i plattformer som Squarespace, og rotet som kommer med fleksible plattformer som Wix. “Gjør det selv” websidebyggere har utrolig mange fallgruver for ufaglærte.

Fra vi begynte å utvikle webløsninger uten kode med Webflow har livet vært lysere både for oss i Represent og våre fornøyde kunder.

Grafisk punkt.

10 års erfaring med Webflow
Vi i Represent har utviklet raske websider med Webflow i snart 10 år! Det begynte med vår egen webside som på den tiden var håndkodet, som vi nå utvikler og eksperimenterer på i mye høyere fart.

Grafisk punkt.

Vi hjelper noen av de største!
Vi bygger nettsider i Webflow for selskaper i alle størrelser. Vårt pågående samarbeid med har vært en fantastisk reise, inkludert Norges største børsnotering på to tiår med en verdi på 12,4 milliarder dollar!

Vi er utrolig stolte av teamet vårt!

Alexander og Øyvind er våre senior rådgivere med 20+ års erfaring innen business, design og teknologi. Vi elsker å hjelpe bedrifter å lykkes digitalt!

Profile picture of Øyvind
Profile picture of Alexander

Vårt designteam løser enhver utfordring fra arkitektur til slående visuelle opplevelser. Vi er spesielt stolte av Josipa - et råskinn (og universitetsprofessor) i UX-design.

Profile picture of Alex
Portrait of Josipa Prsa Segota
Profile picture of Øyvind

Vi er i dag et team på 11 utviklere hvorav 4 Webflow-spesialister. Våre utviklere og designere jobber tett sammen.

Paulina profile photo.
Profile picture of Peter
Profile photo of Cagdas.
+8
Utforsk muligheter med oss

Suksesshistorier skapes med bra folk!

Jobben vår er ikke å designe og programmere, men å hjelpe bedrifter som din å lykkes. Det handler om å dykke dypt ned i materien, forstå bedriften din og utvikle smarte løsninger som gir synlige resultater. Vi har vært så heldige å jobbe med mange inspirerende selskaper. Her er noen av dem.

Design av webside for AutoStore

AutoStore

AutoStore fant oss da de søkte etter Webflow-eksperter for noen år siden. Vi utviklet deres omfattende webløsning, samt deres investor-portal i forbindelse med Norges største børsnotering på to tiår med en verdi på 12,4 milliarder dollar!

Design av webside for Foreningen Norden.

Foreningen Norden

Vi hjalp Foreningen Norden til mål med et begrenset budsjett da de trengte å modernisere design og teknologi på nettsiden. De jobber med å skape et mer sammensveiset Norden som gir flere muligheter til alle som bor her.

Åpen og transparent prosess med alt på ett sted

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi har en åpen og inkluderende prosess, og alt fra timeline og oppgaver til et dedikert hjelpesenter med videoopplæring er tilgjengelig for alle involverte.
Ta gjerne en titt på video-eksempelet under for å se hvordan vi leverer opplæring underveis i prosjektet:

Skjerbilde fra kundeportal med hjelpesenter for Represent-kunde.

Nå har du lært oss i Represent litt å kjenne, og vi har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg, bedriften din, og hvordan vi kan jobbe sammen for at du skal lykkes! Send oss en melding så avtaler vi en tid å møtes :)

Snakk med oss om ditt prosjekt

La oss ta en uforpliktende prat

Få hjelp til å lykkes med Webflow

La oss bli kjent og utforske hvordan din bedrift kan lykkes digitalt med riktige design- og teknologivalg.

Et utvalg av våre Webflow-prosjekter

Nyheter om Webflow