We're hiring
:
Exciting things are happening and we need to grow our team of thinkers and builders
View 3 open positions
Upwards Arrow
Top
Artikler

Fordeler ved å hoste Sanity CMS React-applikasjoner på Vercel

Profilbilde av Øyvind Østmo
Skrevet av Øyvind Østmo
- builder of brands and businesses since 2000
Feb 19, 2023
3 min lesetid
Vercel logo

Ved å hoste Sanity CMS React-appen din på Vercel får du forbedret ytelse, skalerbarhet, kostnadsbesparelser, appanalyse og mer.

Vercel hosting er vår go-to-løsning for React-applikasjoner og nettsteder vi utvikler her på Represent.

Vercel er en plattform som lar utviklere distribuere React-applikasjoner raskt og enkelt. For de som bruker Sanity CMS For å administrere innholdet, kan Vercel hosting optimalisere arbeidsflyten og øke produktiviteten vesentlig.

I denne artikkelen vil vi diskutere de mange fordelene med å hoste en Sanity CMS React-applikasjon på Vercel, inkludert forbedret ytelse, bedre skalerbarhet, kostnadsbesparelser og mer.

Ytelse - Raskere nettsteder og applikasjoner

Vercel-hastighetspoeng på Google Page Hastighetsinnsikt aka Google Lighthouse

Hosting av en Sanity CMS React-app på Vercel kan forbedre ytelsen. Vercels servere er optimalisert for å kjøre React-applikasjoner, slik at hosting på Vercel kan resultere i raskere sidelastinger og bedre generell ytelse. Denne forbedrede ytelsen kan hjelpe applikasjonen din til å fremstå som mer profesjonell og pålitelig, samt å øke brukerengasjementet.

Skalerbarhet — Voks med selvtillit

Vercel er designet for å håndtere høy trafikk og store brukerbaser, så hosting på Vercel kan hjelpe deg med å sikre at applikasjonen din kan håndtere hvilken som helst mengde trafikk. Denne skalerbarheten kan være en stor fordel for applikasjoner i vekst eller periodemessig høyere trafikk.

Prismodell - Rimelig for nettsteder og applikasjoner i alle størrelser

Vercel prisplaner

Hosting av en Sanity CMS React-app på Vercel kan spare deg for mye penger. Vercel tilbyr et gratis nivå for små applikasjoner, slik at du kan spare penger på hostingkostnader. Denne kostnadsbesparelsen kan være spesielt gunstig for de som nettopp har begynt og ønsker å holde kostnadene lave.

Trygghet

Vercel er en pålitelig plattform som gir utmerket kundesupport og sikrer sikkerheten til applikasjonen din. Denne tryggheten kan være en stor fordel for de som ønsker å sikre at applikasjonen deres er sikker og går greit.

Automatiske Git deployments

Vercel automatiske Git-distribusjoner

Vi utnytter også Vercels kontinuerlige distribusjonsfunksjoner. Med Vercel kan utviklere enkelt sette opp automatisk distribusjon av applikasjonene sine når de gjør endringer i Git-repoet. Dette betyr at endringer distribueres nesten umiddelbart, noe som sparer utviklere tid og krefter. Dette gjør det enkelt å holde applikasjonen oppdatert med nye funksjoner og feilretting.

Andre fordeler med Vercel hosting

Dashboard for Vercel analyse

Vercels analytics dashbord kan gi nyttig innsikt i hvordan brukere bruker applikasjonen din, slik at du kan ta informerte beslutninger om videre utvikling og funksjonalitet.

I tillegg inkluderer Vercels økosystem verktøy som Next.js, som kan hjelpe deg med å bygge mer komplekse applikasjoner enklere.

Vercel hosting gir deg også tilgang til serverløse funksjoner, som kan hjelpe deg med å legge til kraftig funksjonalitet i applikasjonen din uten å måtte administrere en egen server.

Sammendrag

Oppsummert så gir hosting av en Sanity CMS React-app på Vercel deg forbedret ytelse, bedre skalerbarhet, kostnadsbesparelser, analysefunksjoner, og tilgang til serverløse funksjoner. Ta kontakt med oss hvis du vil ha hjelp til å komme i gang.

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder

A selection of our Sanity projects

Oppdateringer