Quote icon
Kontakt
Kundecaser

Vitamail

Quote icon

Vi er veldig fornøyd med jobben som Represent har gjort for oss. Vi ba om fremtidens netthandelssystem, og de har levert på alt vi ba om og litt til.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Daniel Sandvik
Daniel Sandvik
Kommunikasjonsdirektør
,
Vitamail

Da Vitamail-teamet så fleksibiliteten og mulighetene med en "headless" Shopify + Sanity CMS løsning, begynte de å drømme...

Les mer om prosjektet
No items found.
Quote icon

Vi har jobbet med Represent for å utvikle fremtidens netthandelløsning med Shopify og Sanity CMS. De viktigste parameterne var konverteringsoptimalisering for brukerne, via tydelighet og brukervennlighet - og at systemet skulle være enkelt å bruke backend for våre ansatte. Represent har levert på begge deler. Gjennom hele prosessen har Represent føltes som en forlenget arm av vårt selskap, og vi har fått fokus og oppfølging hele veien med tett og god kommunikasjon. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Daniel Sandvik
Daniel Sandvik
Kommunikasjonsdirektør
,
Vitamail

Da Vitamail-teamet så afleksibiliteten og mulighetene med en headless Shopify + Sanity CMS løsning begynte de å drømme, og vi begynte å gjøre disse drømmene til virkelighet. Vi har bygget en kompleks innholdsstruktur, inkludert en landingssidebygger, en ingrediensdatabase, påstander relatert til ingrediensene, studier relatert til påstandene, og produkter som inneholder disse ingrediensene. Sammen har vibygget drømmeproduktet for Vitamails markedsavdeling og innholdsredaktører.

Vi har også integrert Chat GPT i Sanity Studio, slik at Vitamails innholdsredaktører kan duplisere og oversette innhold for lokal tilpasning til alle markeder de går inn i når de utvider til resten av Europa.

Business first

Se videoen eller les nedenfor om hvordan vi kan bygge langsiktig suksess sammen.

Hvis bedriften din blir holdt tilbake av utdatert teknologi hjelper vi dere videre til en moderne, fleksibel, skalérbar og lynrask nettside eller nettbutikk.

Vi jobber med markedets beste teknologier og plattformer for nettløsninger, men enda viktigere:

Represent er et "business-first" webbyrå. Vi brenner for design og teknologi, men vår viktigste oppgave er å forstå og utvikle forretningen din.

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi tror på åpenhet og transparent kommunikasjon som legger grunnlag for å kunne stole på hverandre fra start. Du vet alltid hva som skjer og vi ser helst at du tenker på oss som en del av teamet ditt.

Med et team som forstår virksomheten din og som du ikke trenger å detaljstyre, frigjør du tiden din til andre viktige oppgaver, og kan stole på at prosjektet ditt går i riktig retning.

Ta kontakt for en prat om ditt prosjekt og hvordan vi kan skape langvarig suksess sammen.

Øyvind Østmo
Byråleder
,
Represent
Ta kontakt

Utforsk flere kunder og prosjekter

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder