Quote icon
Kontakt
Kundecaser

WaterBear

Quote icon

It’s been an absolute pleasure working with Represent and their fantastic team! We have been working together to build a new version of our video streaming product...

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Helder Granja
Helder Granja
VP of Media Operations
,
WaterBear

Se for deg en gratis versjon av Netflix som kun fokuserer på å redde kloden 🌎💚 Legg dette til "vi kan løse alt med Sanity CMS"-listen!

Les mer om prosjektet
Screenshot showing WaterBear platform video grid
Screenshots on mobile devicdes showing WaterBear platform
Screenshots showing WaterBear platform on desktop screens
Screenshots on mobile devicdes showing WaterBear platform with video sharing
Screenshots of Sanity Studio showing editing of a landing page
Screenshots of Sanity Studio showing editorial calendar for scheduled publishing in Sanity CMS
No items found.
Quote icon

It’s been an absolute pleasure working with Represent and their fantastic team! We have been working together to build a new version of our video streaming product and landing page using Sanity CMS, and they have made the entire process easy and effortless. From the onset, we knew that their professionalism, collaboration, and integrative approach was going to be a great fit for our project. They have gone above and beyond to make sure that everything met our expectations, and they have done it in a truly collaborative way. Their input and guidance have been invaluable throughout the entire process, and we are very pleased with the results!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Helder Granja
Helder Granja
VP of Media Operations
,
WaterBear

Vi mangler ord for å beskrive hvor gode folka i Amsterdam-baserte WaterBear er og vår glede over å jobbe med dem. Én dag bygger vi websider; neste dag bygger vi innholdsadministrasjonen til en videostrømmingstjeneste dedikert til framtiden til planeten vår. Og alt gjør vi med kraften av strukturert innhold i Sanity CMS. Dette er gøy!

WaterBear teamet kjører sine interne prosesser i Notion, så vi bygde en integrasjon som henter innhold fra Notion og sender det inn til Sanity for godkjenning, for å forenkle den daglige driften.

WaterBear samarbeidet med våre venner i Q Agency for å utvikle produktet og mobil-appene. Represent håndterte backenden i Sanity og markedsførings-websiden som er tett integrert med produktet.

Prosjektet har vært en stor suksess og lanseringen av versjon 2 av WaterBear tjenesten gikk helt smertefritt. Én av grunnene til at samarbeidet har fungert så bra er vår "ett team" tilnærming der vi opererer som en del av WaterBear-teamet.

Teknologi

Vi utviklet nettstedet med vår "go-to" teknologi som består av Sanity CMS med Next.js + React i frontend, hostet med Vercel. De nye websidene er raske, fleksible og klare for fremtidig vekst.

Business first

Se videoen eller les nedenfor om hvordan vi kan bygge langsiktig suksess sammen.

Hvis bedriften din blir holdt tilbake av utdatert teknologi hjelper vi dere videre til en moderne, fleksibel, skalérbar og lynrask nettside eller nettbutikk.

Vi jobber med markedets beste teknologier og plattformer for nettløsninger, men enda viktigere:

Represent er et "business-first" webbyrå. Vi brenner for design og teknologi, men vår viktigste oppgave er å forstå og utvikle forretningen din.

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi tror på åpenhet og transparent kommunikasjon som legger grunnlag for å kunne stole på hverandre fra start. Du vet alltid hva som skjer og vi ser helst at du tenker på oss som en del av teamet ditt.

Med et team som forstår virksomheten din og som du ikke trenger å detaljstyre, frigjør du tiden din til andre viktige oppgaver, og kan stole på at prosjektet ditt går i riktig retning.

Ta kontakt for en prat om ditt prosjekt og hvordan vi kan skape langvarig suksess sammen.

Øyvind Østmo
Byråleder
,
Represent
Ta kontakt

Utforsk flere kunder og prosjekter

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder