Oppdateringer

Sanity rangert som beste headless CMS på G2 2022-2023

Øyvind Østmo
Skrevet av
Øyvind Østmo
Aug 10, 2022
Kart over headless CMS alternativer som viser Sanity CMS som markedsleder.

Det å velge riktig plattform for å strukturere og administrere innholdet for virksomheten din er kritisk og bør ikke baseres på bare én eller noen få personers mening. Det er her g2.com kommer inn i bildet, som lar deg sammenligne plattformer side-ved-side basert på verifiserte anmeldelser fra bedrifter over hele verden.

Basert på omtaler fra flere hundre firmaer, er Sanity verdens ledende headless CMS. Gratulerer! Sanity’s posisjon gjør oss glade her på Represent, mens vi fortsetter å jobbe for å være de ledende Sanity-ekspertene i verden. Google ser allerede ut til å mene det 🔥  og vi får forespørsler om Sanity-utvikling fra hele verden.

Hva er et headless CMS?

Med et "headless" CMS som Sanity, lagres innholdet til virksomheten din som strukturerte data, helt adskilt fra presentasjonen. Dette gjør at du kan distribuere innholdet ditt til web, nyhetsbrev, apper, sosiale medier, hvor som helst.Det betyr også at når det er på tide å designe og utvikle en helt ny nettside, kan innholdet ditt leve videre og bli presentert i den nye løsningen uten å starte helt fra scratch.

Hva kan du bygge på Sanity?

Vi bygger strukturert innhold i Sanity som kan distribueres på tvers av plattformer og applikasjoner. Vi har bygget alt fra enkle nettsider til avansert tilpasset headless eCommerce, og vi jobber nå med å bygge innholdstrukturen for en Netflix-lignende videostreamingtjeneste.

Lær mer om Sanity CMS

Vi er spente på å lære mer...

...about your business and how we can work together to build a success story.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder