Oppdateringer

Ytelse (lastetid), Tilgjengelighet og SEO på 100/100 med Sanity CMS, Next.js/React og Vercel

Øyvind Østmo
Skrevet av
Øyvind Østmo
Nov 25, 2022
Google Lighthouse ytelse skjermebilde 100 av 100 på alle tester.

I de fleste tilfeller er ytelse/hastighet og god SEO blant de viktigste målene kravspesifikasjonen for nettsidene vi utvikler. Optimalisering for hastighet er avgjørende for å skape en god brukeropplevelse og er dermed også en integrert del av SEO (søkemotoroptimalisering).

Her hos Represent elsker vi å nerde i Google Lighthouse til vi når en score på 100/100 for ytelse (hastighet), tilgjengelighet, beste praksis og SEO. Bonus: Lighthouse kaster en liten konfetti-animasjon når vi kommer dit 🎉

Screenshot of Google Lighthouse perfect scores

De gode resultatene er mulig med vår "go-to" sammensetning av plattformer, teknologier og rammeverk, som følger:

Sanity CMS

Sanity er verdens #1 headless CMS - lær alt om det her. En av de største fordelene med et headless CMS er at vi står fritt til å bruke hvilken som helst teknologi vi ønsker å bygge frontenden av nettsiden med, siden innholdet og presentasjonslaget er koblet fra hverandre. Vi henter innholdet fra CMS-et via et API (Application Programming Interface).

React

React er et JavaScript-bibliotek lar oss bygge interaktive brukergrensesnitt med minst mulig friksjon. Biblioteket er utviklet og vedlikeholdt av Facebook (Meta) og et fellesskap av utviklere.

Next.js

Next.js er et open-source webutviklingsrammeverk som gjør det enkelt å utvikle raske nettsider med React. Vi utnytter SSR (Server-Side Rendering) i Next.js, der serveren returnerer en HTML-side klar for visning (lastes raskt!) og JS-skriptene som kreves for å gjøre siden interaktiv.

Vercel

Vercel utvikler Next.js-rammeverket og er spesielt godt egnet for å hoste webapplikasjoner basert på de teknologiene over. Hastigheten er helt rå, kostnadene er lave, og det er enkelt å utvikle og publisere webløsningene våre på Vercel.

MERK

Når Google Tag Manager er installert, og markedsførere begynner å installere ulike tagger/script, vil det gå utover ytelsen. Vi pleier vanligvis å rådgi kundene våre til å være forsiktige og strategiske i valget av tredjeparts script å installere og vurdere å bruke noen av dem bare midlertidig.

Lær mer om Sanity CMS

Vi er spente på å lære mer...

...about your business and how we can work together to build a success story.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder