Quote icon
Kontakt
Kundecaser

Linework

Quote icon
Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
,

Linework gjør det smertefritt å drive en tatoverings-virksomhet ved å utvikle programvare for bestillinger, betalinger m.m.

Les mer om prosjektet
No items found.
Quote icon
Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
,

Linework gjør det smertefritt å drive en tatoverings-virksomhet ved å utvikle programvare for bestillinger, betalinger og mer.

Vi hadde gleden av å jobbe tett med våre venner hos Anti som utviklet Linework’s visuelle identitet og design av nettsiden. Represent var ansvarlige for å utvikle “brand story” og kjernekommunikasjon, wireframes for nettsiden og teknisk implementering.

Teknologi

Vi utviklet nettstedet med vår "go-to" teknologi som består av Sanity CMS med Next.js + React i frontend, hostet med Vercel. De nye websidene er raske, fleksible og klare for fremtidig vekst.

Business first

Se videoen eller les nedenfor om hvordan vi kan bygge langsiktig suksess sammen.

Hvis bedriften din blir holdt tilbake av utdatert teknologi hjelper vi dere videre til en moderne, fleksibel, skalérbar og lynrask nettside eller nettbutikk.

Vi jobber med markedets beste teknologier og plattformer for nettløsninger, men enda viktigere:

Represent er et "business-first" webbyrå. Vi brenner for design og teknologi, men vår viktigste oppgave er å forstå og utvikle forretningen din.

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi tror på åpenhet og transparent kommunikasjon som legger grunnlag for å kunne stole på hverandre fra start. Du vet alltid hva som skjer og vi ser helst at du tenker på oss som en del av teamet ditt.

Med et team som forstår virksomheten din og som du ikke trenger å detaljstyre, frigjør du tiden din til andre viktige oppgaver, og kan stole på at prosjektet ditt går i riktig retning.

Ta kontakt for en prat om ditt prosjekt og hvordan vi kan skape langvarig suksess sammen.

Øyvind Østmo
Byråleder
,
Represent
Ta kontakt

Utforsk flere kunder og prosjekter

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder