Quote icon
Kontakt
Quote icon

De var presise på alle milepæler, super vennlige, og vi er utrolig fornøyde med websiden!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Carl-Axel Storheim
Carl-Axel Storheim
Salg- og markedsdirektør
,
Loomis

Loomis håndterte allerede 50% av det norske kontantmarkedet, og har nå lansert Loomis Pay for kortbetaling.

Les mer om prosjektet
No items found.
Quote icon

Vi skulle ha ny nettside - Traff på denne gjengen og kan bare anbefale videre! De guidet oss gjennom prosessen, dønn tydelige i all kommunikasjon og alle leveranser. Leverte på alle milestones, veldig hyggelig dialog og vi er i tillegg superfornøyd med nettsiden. Anbefales på det sterkeste :-)

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Carl-Axel Storheim
Carl-Axel Storheim
Salg- og markedsdirektør
,
Loomis

Loomis har håndtert kontanter i samfunnet siden den ville vesten, og håndterer mer enn halvparten av det norske detaljhandelsmarkedet. I 2022 hjalp vi dem med å lansere et kombinert tilbud for kontanthåndtering og kortbetalinger, der de samarbeider med Aera som allerede håndterer rundt 50% av alle korttransaksjoner i Norge.

Det var en interessant utfordring å dykke ned i sammen. Blant annet måtte vi finne ut om begge tilbudene kunne leve på en enkelt nettside. Loomis-teamet er en sann glede å jobbe med, og vi lanserte den nye webplattformen deres i april 2022 som begynnelsen på en bredere digital strategi.

Vi jobbet med Loomis på strategi, “brand story”, UX/UI-design og webutvikling.

Teknologi

Vi utviklet nettstedet med vår "go-to" teknologi som består av Sanity CMS med Next.js + React i frontend, hostet med Vercel. De nye websidene er raske, fleksible og klare for fremtidig vekst.

Business first

Se videoen eller les nedenfor om hvordan vi kan bygge langsiktig suksess sammen.

Hvis bedriften din blir holdt tilbake av utdatert teknologi hjelper vi dere videre til en moderne, fleksibel, skalérbar og lynrask nettside eller nettbutikk.

Vi jobber med markedets beste teknologier og plattformer for nettløsninger, men enda viktigere:

Represent er et "business-first" webbyrå. Vi brenner for design og teknologi, men vår viktigste oppgave er å forstå og utvikle forretningen din.

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi tror på åpenhet og transparent kommunikasjon som legger grunnlag for å kunne stole på hverandre fra start. Du vet alltid hva som skjer og vi ser helst at du tenker på oss som en del av teamet ditt.

Med et team som forstår virksomheten din og som du ikke trenger å detaljstyre, frigjør du tiden din til andre viktige oppgaver, og kan stole på at prosjektet ditt går i riktig retning.

Ta kontakt for en prat om ditt prosjekt og hvordan vi kan skape langvarig suksess sammen.

Øyvind Østmo
Byråleder
,
Represent
Ta kontakt

Utforsk flere kunder og prosjekter

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder