Quote icon
Kontakt
Kundecaser

Unacast

Quote icon

Det er sjelden man kommer over en teknologisk leverandør man har det gøy å jobbe med. Represent er en av få!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Thomas Walle
Thomas Walle
CEO
,
Unacast

Den ultimate utfordringen: Ny nettside med skreddersydd design og utvikling på 10 dager!

Les mer om prosjektet
No items found.
Quote icon

Det er sjelden man kommer over en teknologisk leverandør man har det gøy å jobbe med. Represent er en av få! De leverte ny webside på rekordtid, meget punktlig og hjalp oss å forbedre den vi hadde med egne tanker og synspunkter. Jeg anbefaler dem på det sterkeste!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Thomas Walle
Thomas Walle
CEO
,
Unacast

Et par år etter at vi designet en ny identitet og nettside for Unacast, kom de tilbake til oss med en "ekstrem utfordring". I forberedelsene til lanseringen av et nytt produkt hadde et tidligere 6 måneders forsøk på å få en ny nettside klar feilet. De trengte umiddelbar assistanse for å få en nettside klar på 10 dager.

Omfanget av prosjektet ville typisk bety en tidsramme på 2-3 måneder. Vi tok utfordringen, satt sammen et team på tre designere og utviklere, og jobbet i skift for å få nettsiden klar for lansering. Det bøy på mye morro og spennende interne utfordringer!

Tidlig i prosessen foreslo vi for Unacast at vi skulle implementere nettsiden i Webflow i stedet for Craft CMS som de hadde startet på for den nye nettsiden. Den ekstreme effektiviteten ved å jobbe i Webflow var den viktigste faktoren for å løse denne utfordringen i tide, uten å måtte røre kode i det hele tatt. Les mer om overgangen fra servere, kode og all hodepinen som følger med, til «no-code-epoken» (og hvorfor du sannsynligvis ikke bør bruke WordPress) i denne artikkelen.‍Om UnacastUnacast er en “Silicon Valley style” norsk oppstartsbedrift som kartlegger den fysiske verden gjennom sensordata, som Facebook gjorde i den digitale verden. Les mer om Unacast her.

Business first

Se videoen eller les nedenfor om hvordan vi kan bygge langsiktig suksess sammen.

Hvis bedriften din blir holdt tilbake av utdatert teknologi hjelper vi dere videre til en moderne, fleksibel, skalérbar og lynrask nettside eller nettbutikk.

Vi jobber med markedets beste teknologier og plattformer for nettløsninger, men enda viktigere:

Represent er et "business-first" webbyrå. Vi brenner for design og teknologi, men vår viktigste oppgave er å forstå og utvikle forretningen din.

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi tror på åpenhet og transparent kommunikasjon som legger grunnlag for å kunne stole på hverandre fra start. Du vet alltid hva som skjer og vi ser helst at du tenker på oss som en del av teamet ditt.

Med et team som forstår virksomheten din og som du ikke trenger å detaljstyre, frigjør du tiden din til andre viktige oppgaver, og kan stole på at prosjektet ditt går i riktig retning.

Ta kontakt for en prat om ditt prosjekt og hvordan vi kan skape langvarig suksess sammen.

Øyvind Østmo
Byråleder
,
Represent
Ta kontakt

Utforsk flere kunder og prosjekter

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder