Grafisk punkt.

Få et mye raskere nettsted! Over 50% av besøkende på mobil forlater siden før den vises hvis lastetiden er over 3s.

Grafisk punkt.

Kom i gang med begrenset budsjett hvis du kan dekke bedriftens behov i nærmeste fremtid uten kode.

Grafisk punkt.

Veldig rimelig skybasert hosting og drift i verdensklasse som skalerer automatisk.

Store og smidige bedrifter velger Webflow
dropbox logoLogo The New York TimesAutoStore logoDELL logoLogo Monday.comLogo Philips
Quote icon

Represent har vært vår trofaste web partner gjennom mange år med enorm vekst. Det er forfriskende å jobbe med et smidig team som føles som en integrert del av AutoStore.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Lars Sæbø
Lars Sæbø
Marketing Director
,
AutoStore

Møt Webflow "no-code" websidebygger

Vi mener Webflow har "akkurat passe store byggeklosser" som gjør at vi kan bygge nettsider akkurat slik vi vil ha dem uten for mange restriksjoner. Motsetningen er plattformer som Squarespace som har "store byggeklosser" som det er vanskelig å endre på.

Webflow - brukeropplevelse

Gode brukeropplevelser

Det er enkelt å bygge gode brukeropplevelser gjennom skreddersydd design, interaksjon og animasjon i Webflow. Vi jobber raskt i et visuelt grensesnitt.

Redigering i Webflow

Et enkelt CMS for redaktører

Vi setter opp innholdskolleksjoner i Webflow CMS der redaktøren enkelt kan legge til nye artikler, ansatte, o.l. Det er også mulig å redigere innhold visuelt direkte på websiden.

Webflow raskere enn WordPress

Overlegen ytelse og fart

God ytelse og lastetid er utrolig viktig for brukeropplevelse og hvordan Google rangerer nettstedet ditt. Med Webflow får vi ta del i en global teknisk infrastruktur i verdensklasse!

Webflow automatisert koding

Automatisert koding

Den mest åpenbare fordelen med "no-code" er at Webflow automatisk skriver koden i bakgrunnen. Vi sparer mye tid og penger på å slippe å forholde oss til kode i utviklingen.

La våre Webflow-eksperter hjelpe deg trygt i mål

De siste 20+ årene har vi i Represent utviklet webløsninger på alle tenkelige plattformer og teknologier. Vi har kjent på smerten som følger med gammeldagse plattformer som Wordpress, begrensningene i plattformer som Squarespace, og rotet som kommer med fleksible plattformer som Wix. “Gjør det selv” websidebyggere har utrolig mange fallgruver for ufaglærte.

Fra vi begynte å utvikle webløsninger uten kode med Webflow har livet vært lysere både for oss i Represent og våre fornøyde kunder.

Grafisk punkt.

10 års erfaring med Webflow
Vi i Represent har utviklet raske websider med Webflow i snart 10 år! Det begynte med vår egen webside som på den tiden var håndkodet, som vi nå utvikler og eksperimenterer på i mye høyere fart.

Grafisk punkt.

Vi hjelper noen av de største!
Vi bygger nettsider i Webflow for selskaper i alle størrelser. Vårt pågående samarbeid med har vært en fantastisk reise, inkludert Norges største børsnotering på to tiår med en verdi på 12,4 milliarder dollar!

Vi er utrolig stolte av teamet vårt!

Alexander og Øyvind er våre senior rådgivere med 20+ års erfaring innen business, design og teknologi. Vi elsker å hjelpe bedrifter å lykkes digitalt!

Profilbilde av Øyvind
Profilbilde av Alexander

Vårt designteam løser enhver utfordring fra arkitektur til slående visuelle opplevelser. Vi er spesielt stolte av Josipa - et råskinn (og universitetsprofessor) i UX-design.

Profilbilde av Alex
Profilbilde av Josipa Prsa Segota
Profilbilde av Øyvind

Vi er i dag et team på 11 utviklere hvorav 4 Webflow-spesialister. Våre utviklere og designere jobber tett sammen.

Profilbilde av Paulina Klek
Profilbilde av Peter
Profilbilde av Cagdas.
+8
Utforsk muligheter med oss

Suksesshistorier skapes med bra folk!

Jobben vår er ikke å designe og programmere, men å hjelpe bedrifter som din å lykkes. Det handler om å dykke dypt ned i materien, forstå bedriften din og utvikle smarte løsninger som gir synlige resultater. Vi har vært så heldige å jobbe med mange inspirerende selskaper. Her er noen av dem.

Design av webside for AutoStore

AutoStore

AutoStore fant oss da de søkte etter Webflow-eksperter for noen år siden. Vi utviklet deres omfattende webløsning, samt deres investor-portal i forbindelse med Norges største børsnotering på to tiår med en verdi på 12,4 milliarder dollar!

Unacast nettstedminiatyrbilde

Unacast

Unacast hadde slitt med å fullføre sitt nye nettsted på Craft CMS i seks måneder. Da de kom til oss med utfordringen med å skreddersy og utvikle sitt nye nettsted i løpet av et par uker, fikk vi det gjort takket være Webflow!

Quote icon

Det er sjelden man kommer over en teknologisk leverandør man har det gøy å jobbe med. Represent er en av få! De leverte ny webside på rekordtid, meget punktlig og hjalp oss å forbedre den vi hadde med egne tanker og synspunkter. Jeg anbefaler dem på det sterkeste!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Thomas Walle
Thomas Walle
CEO
,
Unacast

Åpen og transparent prosess med alt på ett sted

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi har en åpen og inkluderende prosess, og alt fra timeline og oppgaver til et dedikert hjelpesenter med videoopplæring er tilgjengelig for alle involverte.
Ta gjerne en titt på video-eksempelet under for å se hvordan vi leverer opplæring underveis i prosjektet:

Nå har du lært oss i Represent litt å kjenne, og vi har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg, bedriften din, og hvordan vi kan jobbe sammen for at du skal lykkes! Send oss en melding så avtaler vi en tid å møtes :)

Snakk med oss om ditt prosjekt

La oss snakke om mulighetene

La oss bli kjent og utforske hvordan din bedrift kan lykkes digitalt med riktige design- og teknologivalg.

Et utvalg av våre Webflow-prosjekter

Nyheter om Webflow