Grafisk punkt.

Get a much faster website! Over 50% of mobile visitors leave your site if it takes more than 3s to load.

Grafisk punkt.

Modern technology for safe growth. Nerd? We're talking Sanity headless CMS + React/Next.js + Vercel.

Grafisk punkt.

Very affordable cloud-based hosting and operations that scale from the smallest websites to giants like NRK.

Build like the best with Sanity CMS
Logo NRKLogo EquinorLogo KrogsveenLogo SonosLogo NikeLogo Spotify
Sitat-ikon

We needed a new website. Found this team and highly recommend working with them! They guided us through the entire process with crystal clear communication and deliverables. They were precise on all milestones, super friendly dialogue and we are super satisfied with the websites. Highly recommended :-)

Logosymbol GoogleGrafikk som viser 5 av 5 stjerner på Google-anmeldelser
5,0
Carl-Axel Storheim
Carl-Axel Storheim
Sales and marketing director
,
Loomis

Møt Sanity - markedets ledende “headless CMS”

Sanity er et raskt, fleksibelt og brukervennlig produkt både for innholdsredaktører og utviklere. Vår anbefaling av Sanity CMS er basert på 20+ års erfaring med ulike innholdsplattformer, samt en langsiktig vurdering av selskapet, produktet og teknologien.

Skjermbilde av full score i Google Lighthouse med Sanity CMS, React, Next.js og Vercel.

Moderne, raske webløsinger

Sanity kombinert med den siste og beste frontend teknologien og skylagring resulterer i veldig raske løsninger. Vi oppnår gjerne 100/100 i ytelse målt med Lighthouse fra Google.

Skjermbilde av samarbeid om innhold i Sanity Studio.

Uovertruffen samhandling

I Sanity Studio kan flere redaktører jobbe med det samme innholdet på samme tid. Vi ser i praksis at redaksjoner forlater Word-dokumentene og jobber med innholdet direkte i CMS-et.

Skjermbilde av flyt av innhold i Sanity Studio i kanban visning som Trello.

Ubegrenset fleksibilitet

“Sanity Studio” som er det Sanity kaller redaktørgrensesnittet sitt, er open-source og gir oss helt frie tøyler til å tilpasse grensesnittet og integrere eksterne tjenester.

Skjermbilde av Sanity Studio live forhåndsvisning av websiden for redaktøren som jobber med innhold.

Kontroll på innhold og merkevare

Innholdet struktureres i Sanity helt adskilt fra visningsflater som websider, apper, nyhetsbrev, o.l. Riktig utseende sikrer vi i kode, og innholdet kan leve gjennom iterasjoner av design og struktur.

Møt Norges ledende Sanity-eksperter

De siste 20+ årene har vi i Represent utviklet webløsninger på alle tenkelige plattformer og teknologier. Vi har kjent på smerten som følger med gammeldagse plattformer som Wordpress, begrensningene i plattformer som Squarespace, og rotet som kommer med fleksible plattformer som Wix. “Gjør det selv” websidebyggere har utrolig mange fallgruver for ufaglærte.

Fra vi begynte å utvikle webløsninger på Sanity med moderne webteknologier har livet vært lysere både for oss i Represent og alle våre fornøyde kunder.

Grafisk punkt.

Norges første Sanity-partner
Da Sanity skulle bygge sitt offisielle partnernettverk var Represent øverst på listen. Vi har et tett samarbeid med teamet i Sanity, som gjerne bistår med rådgivning i våre kundeprosjekter.

Grafisk punkt.

Kunder i hele verden
Vi bygger nettsider for bedrifter og mye annet i Sanity, deriblant en kompleks nettbutikk for salg av racing-felger i Silicon Valley og verdens grønneste video-strømmingstjeneste i Amsterdam.

Vi er utrolig stolte av teamet vårt!

Alexander og Øyvind er våre senior rådgivere med 20+ års erfaring innen business, design og teknologi. Vi elsker å hjelpe bedrifter å lykkes digitalt!

Profile picture of Øyvind
Profile picture of Alexander

Vårt designteam løser enhver utfordring fra arkitektur til slående visuelle opplevelser. Vi er spesielt stolte av Josipa - et råskinn (og universitetsprofessor) i UX-design.

Profile picture of Alex
Portrait of Josipa Prsa Segota
Profile picture of Øyvind

Vi er i dag et team på åtte utviklere som er spesialiserte på Sanity og React/Next.js. Våre utviklere og designere jobber tett sammen, og Robert her har også en UX-design master!

Profile photo of Ana Parunov
Profile picture of Peter
Profile picture of Jon
Profile photo of Robert Fohlin
+4
Utforsk muligheter med oss

Suksesshistorier skapes med bra folk!

Jobben vår er ikke å designe og programmere, men å hjelpe bedrifter som din å lykkes. Det handler om å dykke dypt ned i materien, forstå bedriften din og utvikle smarte løsninger som gir synlige resultater. Vi har vært så heldige å jobbe med mange inspirerende selskaper. Her er noen av dem.

Skjermbilder fra webløsning for Manymore.com med Sanity CMS.

Bygget for fart og søk (SEO)

Manymore kom fra “Wordpress-marerittet” og ønsket seg en rask og søkemotoroptimalisert løsning på Sanity. Vi jobbet sammen gjennom strategi, design og utvikling. Teamet hos Manymore var storfornøyd med både prosess og resultat!

Skjermbilder fra webløsning for  Loomis Norge med Sanity CMS.

50% av norske kontanter

Loomis håndterer kontantene til over halvparten av det norske detaljhandel-markedet. Vi bisto med strategi, design og utvikling av nye websider i deres nye satsning på løsninger for kortbetaling. Nok en lykkelig reise fra Wordpress til Sanity :)

Sitat-ikon

Represent has been easy to work with throughout to project, with excellent communication, structure, and processes. They worked closely with our product and marketing teams to further develop our design language and build engaging storytelling. The web solution was built using Sanity CMS in a way that has given our team the tools and control we need to build and grow on our own, confident that the platform is guiding us in the right direction.

Logosymbol GoogleGrafikk som viser 5 av 5 stjerner på Google-anmeldelser
5,0
Kyrre Andersen
Kyrre Andersen
Marketing director
,
Manymore.com
Skjermbilder fra webløsning for Amsterdam-basert videostrømmingstjeneste med Sanity CMS.
Skjermbilde fra innholdstyper for video streaming tjeneste i Sanity Studio.

Dette jobber vi med akkurat nå

Helt i toppen av inspirerende kunder vi jobber med er en Europeisk miljøfokusert interaktiv streaming-tjeneste. Vi utnytter fleksibiliteten i Sanity CMS til det ytterste når vi bygger både markedsføringswebsiden og den avansert innholdsstrukturen til den nye versjonen av tjenesten deres.

Sitat-ikon

It’s been an absolute pleasure working with Represent and their fantastic team! We have been working together to build a new version of our video streaming product and landing page using Sanity CMS, and they have made the entire process easy and effortless. From the onset, we knew that their professionalism, collaboration, and integrative approach was going to be a great fit for our project. They have gone above and beyond to make sure that everything met our expectations, and they have done it in a truly collaborative way. Their input and guidance have been invaluable throughout the entire process, and we are very pleased with the results!

Profilbilde av John Fornow
John Fornow
VP of Media Operations

Åpen og transparent prosess med alt på ett sted

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi har en åpen og inkluderende prosess, og alt fra timeline og oppgaver til et dedikert hjelpesenter med videoopplæring er tilgjengelig for alle involverte.
Ta gjerne en titt på video-eksempelet under for å se hvordan vi leverer opplæring underveis i prosjektet:

Skjerbilde fra kundeportal med hjelpesenter for Represent-kunde.

Nå har du lært oss i Represent litt å kjenne, og vi har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg, bedriften din, og hvordan vi kan jobbe sammen for at du skal lykkes! Send oss en melding så avtaler vi en tid å møtes :)

Discuss your project with us

Let's have a chat about your options

Get on the road to Sanity success

We're excited to talk and explore how your business can succeed with good design and technology choices.