Grafisk punkt.

Få en mye raskere nettside! Over 50% av besøkende på mobil forlater siden før den vises hvis lastetiden er over 3s.

Grafisk punkt.

Moderne teknologi du kan vokse med. Nerd? Vi snakker Sanity headless CMS + React/Next.js + Vercel.

Grafisk punkt.

Veldig rimelig skybasert hosting og drift som skalerer fra de minste websider til giganter som NRK.

De beste bruker Sanity CMS
Shopify logoLogo KrogsveenPuma logoLogo EquinorLogo SonosLogo Nike
Quote icon

Vi skulle ha ny nettside - Traff på denne gjengen og kan bare anbefale videre! De guidet oss gjennom prosessen, dønn tydelige i all kommunikasjon og alle leveranser. Leverte på alle milestones, veldig hyggelig dialog og vi er i tillegg superfornøyd med nettsiden. Anbefales på det sterkeste :-)

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Carl-Axel Storheim
Carl-Axel Storheim
Salg- og markedsdirektør
,
Loomis

Møt Sanity - markedets ledende “headless CMS”

Sanity er et raskt, fleksibelt og brukervennlig produkt både for innholdsredaktører og utviklere. Vår anbefaling av Sanity CMS er basert på 20+ års erfaring med ulike innholdsplattformer, samt en langsiktig vurdering av selskapet, produktet og teknologien.

Google fyrhastighetstestscore med 100/100 for en hodeløs Shopify + Sanity CMS nettbutikk.

Moderne, raske webløsinger

Sanity kombinert med den siste og beste frontend teknologien og skylagring resulterer i veldig raske løsninger. Vi oppnår gjerne 100/100 i ytelse målt med Lighthouse fra Google.

Skjermbilde av sanntidssamarbeid i Sanity Studio.

Uovertruffen samhandling

I Sanity Studio kan flere redaktører jobbe med det samme innholdet på samme tid. Vi ser i praksis at redaksjoner forlater Word-dokumentene og jobber med innholdet direkte i CMS-et.

Skjermbilde av flyt av innhold i Sanity Studio i kanban visning som Trello.

Ubegrenset fleksibilitet

“Sanity Studio” som er det Sanity kaller redaktørgrensesnittet sitt, er open-source og gir oss helt frie tøyler til å tilpasse grensesnittet og integrere eksterne tjenester.

Skjermbilde av Sanity Studio live nettstedforhåndsvisning der redaktøren jobber med innhold.

Kontroll på innhold og merkevare

Innholdet struktureres i Sanity helt adskilt fra visningsflater som websider, apper, nyhetsbrev, o.l. Riktig utseende sikrer vi i kode, og innholdet kan leve gjennom iterasjoner av design og struktur.

Møt Norges ledende Sanity-eksperter

De siste 20+ årene har vi i Represent utviklet webløsninger på alle tenkelige plattformer og teknologier. Vi har kjent på smerten som følger med gammeldagse plattformer som Wordpress, begrensningene i plattformer som Squarespace, og rotet som kommer med fleksible plattformer som Wix. “Gjør det selv” websidebyggere har utrolig mange fallgruver for ufaglærte.

Fra vi begynte å utvikle webløsninger på Sanity med moderne webteknologier har livet vært lysere både for oss i Represent og alle våre fornøyde kunder.

Grafisk punkt.

Norges første Sanity-partner
Da Sanity skulle bygge sitt offisielle partnernettverk var Represent øverst på listen. Vi har et tett samarbeid med teamet i Sanity, som gjerne bistår med rådgivning i våre kundeprosjekter.

Grafisk punkt.

Kunder i hele verden
Vi bygger nettsider for bedrifter og mye annet i Sanity, deriblant en kompleks nettbutikk for salg av racing-felger i Silicon Valley og verdens grønneste video-strømmingstjeneste i Amsterdam.

Vi er utrolig stolte av teamet vårt!

Alexander og Øyvind er våre senior rådgivere med 20+ års erfaring innen business, design og teknologi. Vi elsker å hjelpe bedrifter å lykkes digitalt!

Profilbilde av Øyvind
Profilbilde av Alexander

Vårt designteam løser enhver utfordring fra arkitektur til slående visuelle opplevelser. Vi er spesielt stolte av Josipa - et råskinn (og universitetsprofessor) i UX-design.

Profilbilde av Alex
Profilbilde av Josipa Prsa Segota
Profilbilde av Øyvind

Vi er i dag et team på åtte utviklere som er spesialiserte på Sanity og React/Next.js. Våre utviklere og designere jobber tett sammen, og Robert her har også en UX-design master!

Profilbilde av Ana Parunov
Profilbilde av Peter
Profilbilde av Jon
Profilbilde av Robert Fohlin
+4
Utforsk muligheter med oss

Suksesshistorier skapes med bra folk!

Jobben vår er ikke å designe og programmere, men å hjelpe bedrifter som din å lykkes. Det handler om å dykke dypt ned i materien, forstå bedriften din og utvikle smarte løsninger som gir synlige resultater. Vi har vært så heldige å jobbe med mange inspirerende selskaper. Her er noen av dem.

Skjermbilder fra webløsning for Amsterdam-basert videostrømmingstjeneste med Sanity CMS.
Skjermbilde fra innholdstyper for video streaming tjeneste i Sanity Studio.

En miljøfokusert interaktiv strømmetjeneste

Helt i toppen av inspirerende kunder vi jobber med er WaterBear - en Europeisk miljøfokusert interaktiv strømmetjeneste. Vi utnytter fleksibiliteten i Sanity CMS til det ytterste når vi bygger både markedsføringswebsiden og den avansert innholdsstrukturen til den nye versjonen av tjenesten deres.

Quote icon

It’s been an absolute pleasure working with Represent and their fantastic team! We have been working together to build a new version of our video streaming product and landing page using Sanity CMS, and they have made the entire process easy and effortless. From the onset, we knew that their professionalism, collaboration, and integrative approach was going to be a great fit for our project. They have gone above and beyond to make sure that everything met our expectations, and they have done it in a truly collaborative way. Their input and guidance have been invaluable throughout the entire process, and we are very pleased with the results!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Helder Granja
Helder Granja
VP of Media Operations
,
WaterBear
Skjermbilder fra webløsning for Manymore.com med Sanity CMS.

Bygget for fart og søk (SEO)

Manymore kom fra “Wordpress-marerittet” og ønsket seg en rask og søkemotoroptimalisert løsning på Sanity. Vi jobbet sammen gjennom strategi, design og utvikling. Teamet hos Manymore var storfornøyd med både prosess og resultat!

Skjermbilder fra webløsning for  Loomis Norge med Sanity CMS.

50% av norske kontanter

Loomis håndterer kontantene til over halvparten av det norske detaljhandel-markedet. Vi bisto med strategi, design og utvikling av nye websider i deres nye satsning på løsninger for kortbetaling. Nok en lykkelig reise fra Wordpress til Sanity :)

Quote icon

Represent har vært enkle å jobbe med hele veien, med veldig god kommunikasjon, struktur og prosesser. De jobbet tett med våre teams på produkt og marked med å videreutvikle vårt designspråk og bygge engasjerende historiefortelling. Webløsningen ble bygget med Sanity CMS på en måte som har gitt vårt team verktøyene og kontrollen vi trenger for å bygge selv og vokse videre, trygge på at plattformen dytter oss i riktig retning.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Kyrre Andersen
Kyrre Andersen
Markedssjef
,
Manymore.com

Åpen og transparent prosess med alt på ett sted

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi har en åpen og inkluderende prosess, og alt fra timeline og oppgaver til et dedikert hjelpesenter med videoopplæring er tilgjengelig for alle involverte.
Ta gjerne en titt på video-eksempelet under for å se hvordan vi leverer opplæring underveis i prosjektet:

Nå har du lært oss i Represent litt å kjenne, og vi har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg, bedriften din, og hvordan vi kan jobbe sammen for at du skal lykkes! Send oss en melding så avtaler vi en tid å møtes :)

La oss ta en uforpliktende prat

Utforsk muligheter med Sanity

Ta første skritt mot en bedre nettside

La oss bli kjent og utforske hvordan din bedrift kan lykkes digitalt med riktige design- og teknologivalg.

A selection of our Sanity projects

Oppdateringer