We're hiring
:
Exciting things are happening and we need to grow our team of thinkers and builders
View 3 open positions
Quote icon
Snakk med oss

Moderne nettløsninger for ambisiøse bedrifter

Vi hjelper kundene våre å lykkes med websider, webapplikasjoner og nettbutikker med Shopify, Sanity CMS, React, NextJS, ++.

Utforsk muligheter med oss
Client logos
WaterBear

WaterBear

Se for deg en gratis versjon av Netflix som kun fokuserer på å redde kloden 🌎💚 Legg dette til "vi kan løse alt med Sanity CMS"-listen!

Utforsk kundecase
Quote icon

It’s been an absolute pleasure working with Represent and their fantastic team! We have been working together to build a new version of our video streaming product and landing page using Sanity CMS, and they have made the entire process easy and effortless. From the onset, we knew that their professionalism, collaboration, and integrative approach was going to be a great fit for our project. They have gone above and beyond to make sure that everything met our expectations, and they have done it in a truly collaborative way. Their input and guidance have been invaluable throughout the entire process, and we are very pleased with the results!

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
WaterBear
Helder Granja
VP of Media Operations
,
WaterBear
Vitamail

Vitamail

Da Vitamail-teamet så fleksibiliteten og mulighetene med en "headless" Shopify + Sanity CMS løsning, begynte de å drømme...

Utforsk kundecase
Quote icon

Vi har jobbet med Represent for å utvikle fremtidens netthandelløsning med Shopify og Sanity CMS. De viktigste parameterne var konverteringsoptimalisering for brukerne, via tydelighet og brukervennlighet - og at systemet skulle være enkelt å bruke backend for våre ansatte. Represent har levert på begge deler. Gjennom hele prosessen har Represent føltes som en forlenget arm av vårt selskap, og vi har fått fokus og oppfølging hele veien med tett og god kommunikasjon. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Vitamail
Daniel Sandvik
Kommunikasjonsdirektør
,
Vitamail
Alfa

Alfa

Ett år etter lanseringen av ny merkevare og nettbutikk så Alfa en 400% økning i omsetningen på nett.

Utforsk kundecase
Quote icon

Represent har vært vår trygge guide i over 10 år. Vi så en 4x økning i konvertering etter lansering av vår første skreddersydde nettbutikk, og har siden ekspandert til flere nye markeder med Shopify Plus.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
Alfa
Hans Jørgen Kvåle
Salg- og markedssjef
,
Alfa
AutoStore

AutoStore

AutoStore har hatt en enorm vekst og en vellykket børsnotering på 120 milliarder kr siden vi startet samarbeidet i 2020.

Utforsk kundecase
Quote icon

Represent har vært vår trofaste web partner gjennom mange år med enorm vekst. Det er forfriskende å jobbe med et smidig team som føles som en integrert del av AutoStore.

Logosymbol GoogleGoogle showing 5 out of 5 stars on Google reviews.
5,0
AutoStore
Lars Sæbø
Marketing Director
,
AutoStore

Business first

Se videoen eller les nedenfor om hvordan vi kan bygge langsiktig suksess sammen.

Hvis bedriften din blir holdt tilbake av utdatert teknologi hjelper vi dere videre til en moderne, fleksibel, skalérbar og lynrask nettside eller nettbutikk.

Vi jobber med markedets beste teknologier og plattformer for nettløsninger, men enda viktigere:

Represent er et "business-first" webbyrå. Vi brenner for design og teknologi, men vår viktigste oppgave er å forstå og utvikle forretningen din.

Det skal være enkelt og gøy å jobbe med Represent. Vi tror på åpenhet og transparent kommunikasjon som legger grunnlag for å kunne stole på hverandre fra start. Du vet alltid hva som skjer og vi ser helst at du tenker på oss som en del av teamet ditt.

Med et team som forstår virksomheten din og som du ikke trenger å detaljstyre, frigjør du tiden din til andre viktige oppgaver, og kan stole på at prosjektet ditt går i riktig retning.

Ta kontakt for en prat om ditt prosjekt og hvordan vi kan skape langvarig suksess sammen.

Øyvind Østmo
Byråleder
,
Represent
Ta kontakt

Our services

Hodeløs Shopify-utvikling med Sanity CMS.
FREMTIDEN FOR E-HANDEL

Moderne "headless" e-handel med Shopify og Sanity CMS

Få en nettbutikk med uovertruffen fart, fleksibilitet og innholdsadministrasjon. Vi integrerer Shopify med Sanity - markedets ledende “headless” CMS.
Sanity CMS grensesnitt
KOMPLEKSE WEBLØSNINGER

Raske og fleksible nettsteder bygget for vekst med Sanity headless CMS

For mange bedrifter holdes tilbake av utdatert teknologi. Vi hjelper deg med å designe og utvikle moderne, lynraske websider med alle muligheter åpne for fremtiden.
Webflow designer grensesnitt
ENKLE NETTSIDER

Light and flexible websites without writing code with Webflow

Når omfang, skala og funksjonskravene til en webside ikke krever koding, lar Webflow oss bygge gode webløsninger raskere og rimeligere.

Oppdateringer

Korte historier om hvordan bedrifter kan lykkes med moderne teknologi. Les alle oppdateringer

Vi er eksperter på utvikling av skreddersydde webløsninger basert på Sanity CMS med Next.js / React frontend rammeverk. Våre løsninger er raske, fleksible og bygget for vekst.

Sanity CMSShopify

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Profilbilde av Øyvind

Øyvind Østmo

Byråleder