We're hiring
:
Exciting things are happening and we need to grow our team of thinkers and builders
View 3 open positions
Upwards Arrow
Top
Artikler

Sanity CMS

Star rating graphics showing 4,7 of 5 for Sanity CMS.
(592 vurderinger)  4,7 av 5
Portrait photo of Øyvind Østmo
Skrevet av Øyvind Østmo
- builder of brands and businesses since 2000
OPPDATERT Feb 12, 2023
9 min lesetid
Wordpress cover photo with poll graphics

Vi bruker Sanity headless CMS med Next.js og React rammeverkene for å skreddersy lynraske, fleksible webløsninger bygget for vekst.

Represent ble invitert av Sanity til å være en av deres første offisielle byråpartnerne, basert på vår dedikasjon og erfaring med Sanity CMS. En stor ære 🙏 Vi er stolte av å være et rendyrket Sanity byrå.

Quote icon

Sanity er rangert som det beste og mest fleksible headless CMS-et der ute, sammenlignet med andre populære alternativer som Contentful.

En introduksjon til "headless" innholdsadministrasjon

Med et headless CMS som Sanity lagres bedriftens innhold som strukturerte data, helt adskilt fra presentasjonen av innholdet.

Det betyr at når det er tid for å designe og utvikle et helt nytt nettsted, kan bedriftens innhold leve videre og presenteres i den nye løsningen uten å starte fra bunnen av.

Det gir deg også mulighet til å distribuere det samme innholdet til websider, nyhetsbrev, apper, hvor som helst.

Graphic showing Sanity CMS structured content omni-platform publishing.
Quote icon

Sanity ble rangert som markedets ledende headless CMS i både 2022 og 2023.

Sanity er markedets ledende headless CMS basert på vurderinger fra hundrevis av selskaper

Star rating graphics showing 4,7 of 5 for Sanity CMS.
(592 vurderinger)  4,7 av 5

Å velge riktig plattform for å strukturere og administrere innholdet for bedriften din er avgjørende og bør baseres på mer enn meningen til en eller noen få personer. Det er her g2.com kommer inn i bildet, og lar deg sammenligne plattformer side om side basert på verifiserte anmeldelser fra bedrifter over hele verden.

Sanity worlds leading headless CMS on g2.com

Basert på anmeldelser fra flere hundre selskaper er Sanity verdens ledende headless CMS. Gratulerer! Sanitys posisjon gjør oss overbegeistret her i Represent, hvor vi fortsetter å jobbe hardt for å bli verdens ledende eksperter på Sanity-utvikling.

Quote icon

Vi står fritt til å designe og utvikle redaktørgrensesnittet på samme måte som vi gjør med webapplikasjonen som brukerne ser.

10 grunner til at vi elsker Sanity

Det er mange grunner til at vi elsker å jobbe med Sanity fra et utviklerperspektiv. Her er noen av hovedfordelene for våre kunder og deres redaktører:

01

Den beste og mest fleksible redaktør-grensesnittet.

Skjermbilder fra Sanity Studio CMS redaktørgrensesnitt.

Vi står fritt til å designe og utvikle redaktørgrensesnittet på samme måte som vi gjør med webapplikasjonen som brukerne ser. Hver versjon av "Sanity Studio" (der innholdsarbeidet gjøres) er unik og tilpasset for hver kunde vi jobber med. Fleksibiliteten åpner opp en helt ny verden når det gjelder å utvikle engasjerende redaksjonelle opplevelser og arbeidsflyter.

02

Sanity er RASKT!

Vi utvikler super-raske og brukervennlige nettsteder når vi kombinerer Sanity med Next.js (moderne React-rammeverk) hostet på Vercel. Ingenting dreper salget raskere enn en treg nettside, spesielt på mobil. Ifølge Google forlater 53% av mobile brukere nettsteder som tar mer enn 3 sekunder å laste inn.

Vercel speed score on Google Page Speed insights aka Google Lighthouse

Bildet over viser en test av ytelse gjort med Lighthouse da vi rundet av arbeidet med Manymore.com.

03

Fornuftig prising som skalerer godt

Sanity har en gratis plan som inkluderer 3 redaktører og en viss kvote for bruk. Prisstrukturen kan være relativt kompleks å tyde, da prisen avhenger av mange variabler som er knyttet til bruken. Her er et forsøk på å forenkle og gi et eksempel:

  • GRATIS: Et sted mellom 150 000 - 250 000 sidevisninger per måned (avhengig av størrelse og innhold på sidene).
  • GRATIS: Et ubegrenset antall administratorer.
  • $3 pr 25,000 sidevisninger for bruk over kvota.
  • $15  pr mnd for ekstra redaktører.
  • Neste nivå etter den gratis-planen er Team-planen for $99 per måned, som inkluderer 10 redaktører og ca. 4 ganger så mye bruk sammenlignet med gratis-planen.
04

Innhold som strukturert data

Skjermbilder fra Sanity Studio CMS redaktørgrensesnitt.

Med et headless CMS som Sanity er innholdet strukturert og lagret separat fra presentasjonen på nettsiden. Det kan brukes på tvers av nettsteder, apper, nyhetsbrev og mer. Du kan også spare mye innsats og penger når det er på tide å restrukturere eller redesigne løsningen, da innholdet kan leve videre i Sanity for flere iterasjoner av nettsiden din.

05

Overlegent samarbeid og redaksjonell arbeidsflyt

Sanity viser seg fra sin beste side i organisasjoner med flere redaktører som jobber med forskjellig innhold samtidig. Versjonskontrollen er i en klasse for seg selv.

Sanity Studio version history

For å ta redaksjonell arbeidsflyt til neste nivå, kan vi med Sanity bygge tilpassede redaksjonelle arbeidsflyter der vi kan bygge et Trello-lignende "kanban board" der redaktører kan flytte innhold mellom faser for kontroll og godkjenning.

Trello-lignende redaktørflyt

Alle dokumenter (det vi kaller sider og alle andre typer innhold i Sanity) kan redigeres og publiseres individuelt. Redaktører kan tildeles tilpassede roller med tilpassede tillatelser for å sikre at innholdet kun publiseres etter at det er gjennomgått og godkjent.

06

Brukervennlig bildehåndtering

Image hotspots and crops in Sanity Studio

Sanity håndterer bilder veldig godt. Både på nettsiden med lette bilder i riktige størrelser for ulike enheter, og også i Sanity Studio der redaktører kan sette et "hotspot" og beskjære bildene mens de ser forhåndsvisninger av forskjellige beskjæringer.

07

Integrer "hva som helst"

Vi kan integrere Sanity med stort sett alle systemer som tillater integrasjon. Her er noen eksempler på skreddersydde integrasjoner vi har utviklet for å utveksle data mellom Sanity og andre plattformer:

  • Mailchimp-integrasjon for å komponere og sende nyhetsbrev med tilknyttede artikler uten å forlate Sanity Studio.
  • Dashbord i Sanity Studio som viser data fra Memberful (medlemskap/salg), Google Analytics (webbrukstatistikk) og Mailchimp (nyhetsbrev) i en enkelt visning for å få et raskt overblikk over hvordan hele innholdsvirksomheten går på tvers av plattformer.
  • To-veis integrasjon mellom Hubspot og Sanity for å føre potensielle kunder gjennom en salgstrakt.
08

Responsive videoer

I de fleste tilfeller integrerer vi YouTube eller Vimeo i Sanity. Når kravene til video er spesielt høye, bruker vi gjerne MUX for å gi brukeren video i god kvalitet og riktig størrelse for enheten deres for raskest mulig lastetid.

Mux video upload in Sanity Studio

Ved hjelp av Sanity sin egen MUX plugin kan redaktøren laste opp videoer direkte i Sanity Studio. Videoen lastes deretter opp til MUX i bakgrunnen, som behandler videoen og lager kildefiler i forskjellige størrelser for forskjellige enheter automatisk som vi kan presentere på nettsiden.

09

Språk og markeder

Sanity - markeder og språk

Sanity støtter innhold på flere språk, og tilpasset innhold til ulike markeder. Selv enkle og lavbudsjett nettsteder som veldedighetsorganisasjonen Support not Protect har muligheten til å kommunisere med publikum på deres eget språk, inkluder høyre-til-venstre for arabisk.

10

Bygg som de beste, uavhengig av størrelsen på selskapet ditt

Sanity fungerer godt for nettsteder i alle størrelser, fra enkle nettsteder til bedriftsløsninger med innhold som serveres til flere nettsteder og andre kanaler i en enkelt Sanity Studio installasjon.

Store merkevarer som Nike, reMarkable og Sonos bygger nettstedet sitt på Sanity - markedets ledende innholdsplattform.

Sanity customers
Quote icon

...

De 20 vanligste spørsmålene om Sanity CMS

Sanity er rangert som det beste "headless" CMS'et i verden. Men hva er Sanity? Hva er en "headless" CMS? Vi er her for å svare på alle spørsmålene dine.

Sjekk ut artikkelen nedenfor for å lære svarene på de 20 vanligste spørsmålene vi og Google får om Sanity.

Article
Sanity CMS FAQs

Topp 20 Sanity-spørsmål

Er Sanity det beste CMS'et? Få de vanligste spørsmålene besvart.

Learn more
Quote icon

...

"Redaktørenes valg" - sitater om Sanity

Den beste måten å finne ut om noe er verdt å prøve: Snakk med noen som har gått den samme løypa før deg. Eller nest best: Les historiene deres. Se caser på www.sanity.io/case-studies og noen utvalgte sitater nedenfor:

We see people take hold of Sanity and run with it. Most times, we never hear from them again. We can get out of the way, so creators can focus on how they are contributing. People who hate CMSes because they feel constrained love Sanity — our designers don’t even realize they’re using a CMS

Jon Wheeler
Senior Product Marketing Engineer, InVision

Sanity has given us a clean slate and the opportunity to have our content platform match how the entire organization is thinking about content.

Emily Diamond
VP of Product, Morning Brew

With Sanity, we can tailor the open-source Studio to meet our content production needs and delight our site visitors, and at the same time use their Content Lake to host our content. We love the agility and “no-ops happy meal” that Sanity brings to the table. It’s a genius approach.

Chad Alderson
Head of Marketing Design & Engineering, Datastax
Quote icon

...

VIDEO: Sanity introduksjon og demo

Her kan du se en  ganske omfattende introduksjon og demo av Sanity. Vi lagde den på engelsk for å gjøre det forståelig for de fleste :)

00:00 - Intro
01:30 - Custom content types
07:20 - Images - hotspots and crops
09:40 - Collaboration and version control
12:10 - Content distribution
13:45 - Localization (language support)
15:15 - Previews (web x SEO/SoMe)
16:30 - Global settings and menus
17:25 - An awkward goodbye :)

Du kan også ta en titt på 15 fordeler med skreddersydde webløsninger som dekker flere viktige poeng ved å velge tilpasset utvikling på en "headless" CMS som Sanity i stedet for malbasert og "no-code" webutvikling.

Quote icon

Sanity er det beste og mest fleksible headless CMS'et på markedet, sammenlignet med andre alternativer som Contentful.

Hvorfor vi bruker Sanity CMS over alternativene for "headless" innholdshåndtering

Det finnes mange alternativer til Sanity CMS for "headless" innholdshåndtering. Vi har jobbet med Contentful, Prismic, og mange fler. Her er noen grunner til at vi endte opp å sverge til Sanity over de andre alternativene:

01

Den beste plattformen basert på egen erfaring

Vi har brukt Sanity til alt fra å bygge alt fra enkle nettsteder til enorme løsninger, som da vi erstattet fire separate innholdsplattformer med Sanity for en stor norsk bedrift. Vi har jobbet med de fleste alternativene, vi har erfaringen, og når det gjelder Sanity føler vi oss veldig trygge på vårt valg om å fortsette på vår kurs.

02

Pris og skalering

Sanity har en prismodell som fungerer godt fra det minste nettstedet til store vekstbedrifter. Plattformen og prisingen skalerer bra uten overraskelser, sammenlignet med Contentful som hopper fra sin gratis Community-plan til Team-planen som starter på $ 489 / måned 🤯.

03

Den beste fleksibiliteten for å bygge redaktørgrensesnitt

Sanity Studio redaktørgrensesnitt

Vi fokuserer på å bygge gode løsninger som er enkle å bruke og motiverende for redaktører som jobber i Sanity på daglig basis. Sanity gir oss den beste fleksibiliteten til å tilpasse redaktørgrensesnittet for redaktørens behov. Vi kan bygge og integrere andre plattformer i selve Sanity Studio, og bygge det ut som en svært fleksibel webapplikasjon.

04

Globalt vs lokalt innhold

I Sanity har vi bedre fleksibilitet og flere valgmuligheter for hvor innholdet skal plasseres, enn med en plattform som Contentful, der allt innhold er "globalt". I Sanity, hvis vi for eksempel har en liste over funksjoner i en innholdsblokk, lever elementene i den listen bare innenfor den innholdsblokken, i motsetning til å være "relatert" fra et (potensielt stort) innholdsarkiv som er tilfelle med Contentful. Det er vanskelig å forklare på en forståelig måte, men det er en greie :)

05

Fleksibilitet i hosting

Vi har valget mellom å hoste Sanity Studio (innholdet) selv, eller la det hostes hos Sanity som vi vanligvis gjør. Nettsiden hoster vi stort sett med Vercel. Vi har også all datastruktur og oppsettet for Sanity Studio i Git, noe som gir oss full kontroll over koden og versjonshåndtering mens vi bygger og tilpasser redaktørgrensesnittet i Sanity Studio.

06

Sanity har en lovende fremtid

Sanity er et norsk selskap med et utrolig team. De hentet 390 millioner kroner i Juni 2021. Vi har dyp tro på retningen til selskapet, teamet og produktet.

Når er en skreddersydd løsning riktig valg?

Ta turen videre for å lære mer: Bør du bygge nettsiden med kode, "no-code" eller en nettsidebygger?

Vi er spente på å lære mer...

...om prosjektet ditt og hvordan vi kan jobbe sammen for å bygge en suksesshistorie.

Portrait photo of Øyvind Østmo

Øyvind Østmo

Byråleder

+47 90138781 / [email protected]

Et utvalg av våre Sanity-prosjekter

Oppdateringer om Sanity CMS